portfolio


 
B*MAGIC exhibited at the
International Women's Day Celebration 2018 
 
 

 

 MOTHER EARTH IMAGING
 
....is de verbinding tussen een moeder en de aarde 


 
 Wat denk jij dat jouw acties motiveert?

Wat maat jou gelukkig?

Wat jouw ziel gelukkig?
 
Wat denkt het kind in jou over de volwassene die je geworden bent?
 
 
...dit zijn vragen die ik mezelf stel als ik teken...


Welkom:

"Mother Earth Imaging "

is an activity of B*MAGIC BV

Immens mooi en gelukkig kan het leven zijn, terwijl het je op hetzelfde moment groot verdriet en moeilijkheden kan geven. Wat het in feite is hangt meer dan we denken af van welke mindset we vast houden.

Want in het leven houden Jing en Yang ieder het zaad van elkaar in hun essentie.

Toen het mijn tijd was van groot verdriet, zorgen en moeilijkheden, richtte ik mij op een mindset die mijn gezin en mij niet alleen door de moeilijke tijd heen kon loodsen maar ons ook liet groeien. Deze mindset inspireerde ons om het beste te worden wat we konden zijn. 

In deze tijd begon ik met tekenen. In het begin vulde ik slechts vlakjes met patronen, maar al snel ontwikkelde het in zoveel meer. In dit proces werd het mij duidelijk dat mijn inspiratie moeder aarde was en dat ik haar keer op keer tekende. 

Ik vond dat in verbinding met haar ik mij beter voelde. Het deed er niet toe of ik nu naar buiten ging om met de hond te wandelen, wat tuinierde, haar tekende of slechts bewust ademhaalde, de verbinding met haar gaf mij helende energie. 


Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen

Moeder Aarde sluit haar ogen. Ze ziet met een innerlijk begrijpen van haar hart. Ze creŽert de aarde met haar zijn. 
 
Margriet van Dooren 
Als kind al was ik begaafd, maar mijn gave werd als niet wenselijk gezien, wat ook een teken van die tijd was.
Met de opening van mijn moederhart, na de geboorte van mijn eerste kind, raakte ik meer en meer geÔnteresseerd in de spirituele betekenis van het leven.
 
In 2000 ging ik naar Hawaii en volgde 3 niveau's van Hawaiiaanse Huna bij Advanced Neuro Dynamics. Sinds die tijd ben ik mij nog meer gaan verdiepen in spirituele studies en cursussen zoals: Reiki, Heilige Geometrie, Aura Reading, Levenspaden, Maya Tzolkin, Relatie Coaching, Counseling en Neuro Linguistisch Programmeren.
  
In 2004 begon ik met mijn eigen praktijk in spirituele teachings en meditatie. Coaching volgde geheel natuurlijk met het lesgeven. 
 
Gedurende mijn retraite van 4 jaar werd ik intens onderwezen door het leven zelf. Spiritueel raakte ik opnieuw geaard en de groei die daarmee gepaard ging wekte mijn innerlijke liefde voor de natuur en ook een intense bezorgdheid over hoe we met haar omgaan. 
Ik volgde een Masterclass in Cradle to Cradle (afval is voedsel), een
Permaculture Design Intensive Certification Course in Los Angelos en ik begon met het ontwerp van een companion plants app.
In samenwerking met een paar andere vrijwilligers ontwikkelde ik een permacultuur voedseltuin bij een wijkgebouw als voorbeeld voor een eigen voedseltuin.
In Los Angelos leerde ik ook hoe je huizen kunt bouwen van zandzakken. Ik vond het een verbazingwekkend bevredigende ervaring om je eigen huis te kunnen bouwen. Er bestaat een ontegenzeglijke verbinding tussen onze ziel en het fysieke. Ook daarin zit magie.
 

 
 
 Er bestaat een diepe verbinding tussen de mens en de aarde. Deze verbinding is magisch en natuurlijk. Wij zijn aardlingen. Dit heeft een effect op ons en niet alleen in fysieke zin, maar vooral in spirituele zin. Daarom zoeken we ook meer en meer in ons leven naar zingeving en vragen we ons af: "Is dit alles wat er is, of is er meer?"
Met onze geestkracht kunnen we de spirituele betekenis van Moeder Aarde volgen. De wijsheid van de natuur volgen kan ons laten floreren.