B*MAGIC

Magisch zijn, dat was wat het kind in mij zich voorstelde als alles lukte. B*MAGIC heeft in zich de gedachte dat als je alles kunt creëren in je leven wat je werkelijk wil, je dan magisch bent. Magisch zijn voelt ook speciaal. 

Ervaren LIFE Coach

In B*MAGIC ben ik, Margriet van Dooren een ervaren LIFE Coach. Ik help mensen persoonlijk te groeien, met als doel een leven waarin veel aandacht is voor wat men echt wil en waar energieën in balans zijn.

Ik heb sinds 1994 als ondernemer gewerkt voor vele grote (o.a. Philips, Open32, Boskalis, Van Bommel Schoenen), kleine bedrijven en vele particulieren.

Vanaf 2004 werkte ik met Management Teams. Soms als team en vaker deed ik met de afzonderlijke teamleden persoonlijke begeleiding. 

Met MT's deed ik in samenwerking met anderen Teambuilding, conflicthantering en  strategie sessies.

In de afgelopen jaren deed ik meer individuele trajecten. Spirituele groei, van burn-out naar actief leven en relatie- en opvoedproblemen stonden daar centraal. 

Mijn klanten zijn mensen die echt willen gaan voor verandering. Ze weten al dat alle blijvende en waardevolle verandering in je eigen binnenste begint. Ze hebben interesse in spiritualiteit en willen dit leren toepassen in hun leven,

 
Afbeelding invoegen 
 
 
 
Ik genoot mijn spirituele opleiding vooral in Hawaii. Niet alleen is het een prachtige plek, maar de oude kennis van de Hawaiianen is praktisch onveranderd bewaard gebleven. Deze spirituele kennis is vooral gericht op toepassing en het in balans brengen van alle energieën. Ze volgen daarbij de aard en energie van de elementen aarde, lucht, water en vuur. En het element io zorgt voor de magie. Io is de verbinding met het hogere. De prachtige rituelen van de Hawaiiaanse Huna openen je hart en zijn meer dan ooit actueel en waardevol voor wie spiritueel wil groeien.
 
Naast deze opleiding verrijkte ik mijn kennis en vaardigheden met Reiki, Heilige Geometrie, Maya Astrologie, Numerologie, maar ook met Adviesvaardigheden, Neuro Linguistisch Programmeren en Relatiecoaching.
 
De laatste jaren combineerde ik meer en meer de natuur en natuurlijke elementen in mijn coaching. Dit is omdat ik denk dat de kortste weg naar geluk voor mensen gelegen is in het ontdekken dat wij als Aardlingen toegerust zijn met veel meer en onverwachte kwaliteiten dan waarmee wij opgevoed worden. Hierin ligt ook de intuïtieve link met mijn tekenwerk.